Valuta
Thuis >  Privacyverklaring

Privacyverklaringonze bezoekers / klanten 'privacy, dat is zeer belangrijk voor ons respecteren. Wij nemen uw online veiligheid serieus. Om u beter van dienst, om u te laten weten hoe u uw informatie te gebruiken op onze website, hebben we ons privacybeleid hieronder toegelicht.

1. De informatie die wij verzamelen
Wij geloven dat dit heel belangrijk is, weet u, wanneer u onze site, welke soorten informatie die wij verzamelen gebruiken. Deze informatie omvat e-mail, naam, bedrijfsnaam, adres, postcode, plaats, land, telefoonnummer, wachtwoord, en ga zo maar door. We verzamelen informatie op verschillende manieren; Eerst moeten we op te bouwen en te gebruiken op de toegang tot onze website cookies verzamelen niet-persoonlijk identificeerbare informatie. Inclusief persoonlijk identificeerbare informatie die uniek is voor u, zoals creditcardnummers en bankgegevens. Deze informatie is uniek voor u.

2. Gebruik van informatie
Ons te helpen de site voor u gemakkelijker door niet te hoeven informatie meer dan één keer in te voeren.
Helpen u snel informatie, producten en diensten.
Help ons de meest relevante content op de site te maken.
Herinner je van nieuwe informatie, producten en diensten die wij aanbieden.

Na registratie ontvangt u onze nieuwsbrief vindt u informatie over de verkoop, coupons en speciale promoties informatie. U kunt de link van een e-mail communicatie of persoonlijke abonnement wilt gebruiken, meldt u zich aan te melden. Registratie en Orde:

Tijdens het registratieproces, wordt u gevraagd om uw naam, de scheepvaart en factuuradres, telefoonnummer, e-mailadres en creditcardnummer aan ons. Daarnaast kunnen wij u vragen om voor uw land, zodat we kunnen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, kunnen we ook vragen om uw geslacht. Deze types van persoonlijke informatie wordt gebruikt voor de facturering, om uw bestelling uit te voeren, om met u te communiceren over uw bestelling, onze website, evenals het doel van de interne markt. Als we een probleem bij het verwerken van uw bestelling, kunnen wij uw persoonlijke gegevens gebruiken om ons te voorzien van uw contactgegevens.

E-mail adres:
U registreert orders, en ontvang gratis publiciteit mededeling, informeren wij u wanneer we een nieuw merk of de stijl van nieuwe producten te ontvangen, er enorme korting, alles wat je nodig hebt Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief. Je neemt deel aan de wedstrijd is geheel vrijwillig en u kunt kiezen of om deel te nemen en bekend te maken informatie aan ons. 3. Privacy
Wij verkopen niet aan andere bedrijven (of de handel of huur) persoonlijk identificeerbare informatie die ons deel van de gewone gang van zaken. We maken gebruik van de nieuwste encryptie-technologie, maar we ook gebruik van alle werknemers moeten de bekendmaking van de werknemer ondertekenen toegang tot alle informatie, andere persoon of entiteit geheimhoudingsovereenkomst verbiedt hen.
U het bericht naar de klant wat te doen?

De inhoud van de e-mail sturen wij aan onze klanten, die kunnen bestaan ​​uit de volgende:
Transactionele post, levering kennisgeving wekelijkse handelsbevorderende activiteiten.

Hoe kan ik me uitschrijven?
Nadat u via de link van een e-mail nieuwsbrief abonnementen of persoonlijke login uitschrijven ingesteld

Terug
Copyright © 2018 maisdoolhof-beerta.nl. Powered by maisdoolhof-beerta.nl